15.1.1 BANCADA EN FUSTA DIFERENTS PLACES


Fes click per descarregar la informació:
Catàleg Fitxa Tècnic Certificat Ambiental Certificat Assaig Tècnic

LOT 15. BANCADES EN FUSTA > 15.1. BANCADA EN FUSTA > 15.1.1. BANCADA EN FUSTA DIFERENTS PLACES

Marca: FORMA 5   Model: Curvae

Bancada en fusta: de llargada 150 cm
Bancada de 3 places, sense braços. Amb estructura i peus metàl·lics. Seient i respatller en fusta envernissada. Preparada per collar a terra.

Bancada en fusta: de llargada 200 cm
Bancada de 4 places, sense braços. Amb estructura i peus metàl·lics. Seient i respatller en fusta envernissada. Preparada per collar a terra.

Bancada en fusta: de llargada 250 cm
Bancada de 5 places, sense braços. Amb estructura i peus metàl·lics. Seient i respatller en fusta envernissada. Preparada per collar a terra.

Bancada en fusta: de llargada 150 cm
Bancada de 3 places, amb braços en els extrems. Amb estructura i peus metàl·lics. Seient i respatller en fusta envernissada. Preparada per collar a terra.

Bancada en fusta: de llargada 200 cm
Bancada de 4 places, amb braços en els extrems. Amb estructura i peus metàl·lics. Seient i respatller en fusta envernissada. Preparada per collar a terra.

Bancada en fusta: de llargada 250 cm
Bancada de 5 places, amb braços en els extrems. Amb estructura i peus metàl·lics. Seient i respatller en fusta envernissada. Preparada per collar a terra.

-Si voleu més informació respecte a possibilitats de mides, acabats de colors i materials, preus i plaços d’entrega ompliu el formulari que hi ha a continuació:

Més informació